VELKOMMEN TIL DCH-SVENDBORG

Kære kommende hvalpeejer.

Alle hold starter med en teori aften den  9/8-22 kl. 19.00.
Denne aften er uden hund.
Der er ledig pladser på Hvalpehold 5-22
Det koster 800 kr. og indeholder 1x teori, og 8 x træning.
Vi glæder os til at se dig og din hund.

NYT:  Nosework starter op efter sommerferien, tilmelding åbnes d. 14 juni 2022 kl. 18.00

Nosework er en hundesport, hvor hunden får lov at bruge sin lugtesans til at søge efter dufte i forskellige miljøer.
Træningstiden ligger tirsdag kl 19.00 og vil foregår rundt omkring i forskellige egnede miljøer.
Da Nosework også er en konkurrence-disiplin, vil kravet for at melde sig på holdet være, at man ønsker at arbejde med træningen på en målrettet og engageret måde, samt at man arbejder med dufte hjemme mellem træningsgangene.

Hundene skal kunne opholde sig i bilerne, da der kun arbejdes med en eller to hunde ad gangen.

Kontaktperson. Signe Rønnest tlf. 2065 3734 mail. signe@dch-svendborg.dk

Klubben går ind for positiv træning, samarbejde hund & fører imellem samt fælleskab.

Vi tilbyder hundetræning på følgende hold.
Hvalpehold
Unghundehold
Familiehold
Agility
Rally
Nosework
Lydighedshold i DCH klasserne
C/B ikke konkurrence
Klasserne C, B, A, og E konkurrence
Se nærmere beskrivelser under tilmelding.

Klubben har et indhegnet træningsareal på 11 ha, samt en hvalpeindhegning på ca. 100m2, ny hundelegeplads, samt et fantastisk klubhus med stor overdækket terrasse, som indbyder til fælles hundesnakke og hygge.

Iben og Janis DM vinder 2021 i B klassen

Referater