PGA CORONA ER DER LUKKET FOR AL TILMELDNING

5. januar 2021

DcH`s hovedbestyrelse siger følgende i deres nyhedsbrev vedr. Corona 5. januar 2021:

Efter dagens udmelding fra regeringen omkring Corona i Danmark, må vi også i DcH tage konsekvensen af situationen.
Hovedbestyrelsen anbefaler derfor at al aktivitet i DcH lukkes ned fra den 6. januar og indtil vi igen kan forsamles flere end 5 personer.

Der er ikke nogen aktiviteter i DcH, som er så vigtige, at vi ikke skal overholde anbefalingerne om at blive hjemme og ikke mødes med nogen uden for husstanden.

Så ingen træning, ingen konkurrencer, ingen møder eller kurser eller anden aktivitet, der kræver fysisk fremmøde.

Dette bakker vi op op om, så derfor er restriktionerne for ophold på klubbens arealer følgende:

HØJEST 5 PERSONER PR. GRUPPE

MINDST 50 METER MELLEM HVER GRUPPE

DET ER IKKE TILLADT AT BENYTTE NOGLE AF KLUBBENS REDSKABER

Vi håber vi snart kan starte op igen.

M.v.h.